Over ons

Over FulfilmentNL

FulfilmentNL is ontstaan omdat we vanuit onze andere afdeling in het bedrijf steeds vaker de vraag kregen of we naast het afhalen van de reeds ingepakte goederen ze ook voor onze klant wilden verpakken. Nadat we dit een aantal jaren naast die activiteiten hebben gedaan zijn we in 2020 begonnen om het serieus aan te pakken en ook onze klanten mogelijkheden te geven om mee te kijken in proces zodat ze ook grip hebben op hun eigen voorraad.

Dit bracht ook met zich mee dat we klanten betere service en ondersteuning konden bieden zodat ze zich volledig op de verkoop van hun producten kunnen richten.

Wij als team van Fulfilment NL zijn dagelijks in de weer voor meer dan 40 webwinkels te zorgen dat bestellingen verpakt verstuurd worden en via de vervoerders op hun plek komen. We werken er voortdurend aan om onze werk processen te verbeteren om u de beste en de snelste service te bieden.

logistiek magazijn

Ervaringen met FulfilmentNL

"Ons bedrijf maakt met volle tevredenheid al meer dan 8 jaar gebruik van de service van FulfilmentNL. De verzendingen verlopen correct en snel. Er wordt met je meegedacht en de prijs is scherp. Bovendien is het contact prettig. Een aanrader voor iedere webshop-eigenaar."
Peter Esch
Orabrush
"De inzet van het FulfilmentNL team maakt onze bedrijfsvoering tot een absoluut succes. De deskundige klantenservice staat je goed te woord en de pakketjes komen razendsnel bij onze klanten terecht. Kortom, ik kan FulfilmentNL iedereen aanbevelen."
Renee Verbraak
Carparts

De service van FulfilmentNL